Results 1 to 5 of 5

Thread: Mbile Prblems ?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4,692

    Mbile Prblems ?

    Anybody else having mobile app problems?
    I'm not a hardnosed mainstreamer; I just like the observations, theories, predictions, and results to match.

    "Mainstream isnít a faith system. It is a verified body of work that must be taken into account if you wish to add to that body of work, or if you want to change the conclusions of that body of work." - korjik

  2. #2
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    13,110
    Quote Originally Posted by John Mendenhall View Post
    Anybody else having mobile app problems?
    Thanís a pretty vague question. It might be helpful if you could be a tad more specific.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    As above, so below

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4,692
    Quote Originally Posted by Jens View Post
    Than’s a pretty vague question. It might be helpful if you could be a tad more specific.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Using an iPhone 4s, everything looks different on UT forum, as of abut 1 Jan 19.

    And it doesn't wrk very well.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    NEOTP Atlanta, GA
    Posts
    2,455
    Iím looking at the mobile forum as well as using Tapatalk. Both seem fine to me on an iPhone 6s.

    Iím guessing some of your ďoĒ are missing.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4,692
    Thanks, guys, I think I found it, My error.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •